Persondata politik

Persondatapolitik

Opdateret d. 20. maj 2018

GENERELT

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Vida La Luu Aps ("Vida La Luu", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Vida La Luu Aps hjemmeside, www.vidalaluu.dk ("Hjemmesiden").

Vida La Luu er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Vida La Luu kan ske via kontaktoplysningerne anført nedenfor.

Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år fra udgangen af det år, hvor du senest har afsluttet et køb hos os, eller afmeldt vores nyhedsbrev. Bogføringsoplysninger opbevarer vi disse, som krævet i henhold til bogføringslovgivningen, dvs. 5 år fra udløb af det regnskabsår, hvor du sidst har købt hos os. Det drejer sig f.eks. om fakturaer, ordrebekræftelser, betalingsoplysninger, tilgodehavender, korrespondancer og betalingsoplysninger og lignende oplysninger, som er påkrævet for at vi kan dokumenterer vores bogføring.

Oplysninger om din adfærd på vores webshop, som f.eks. IP-adresser, demografi, cookies med mere i 5 år.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI.

Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Vores formål med dette er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring.

Vi indsamler og registrerer nødvendige oplysninger om dig, som du selv afgiver, når du køber vores produkter på vores webshop, i vores showroom eller ved henvendelser til os telefonisk eller på e-mail. Nødvendige almindelige personoplysninger om dig er: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger, leveringssted.

Derudover registrerer vi oplysninger om din adfærd på vores WEB Shop. Det er f.eks. købshistorik og demografiske oplysninger.  Formålet med dette er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå  leverancen.

Ligeleds kan oplysninger overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, samt målrettet markedsføring, og til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. 

En af disse databehandlere er Shopiy.com, som er etableret i Canada. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til Canada.

Kopi af Shopify´s privacy policy certificering kan findes her: https://www.priva- cyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

samt deres data proccessing addendum : https://www.shopify.com/legal/dpa

Vida La Luu indsamler desuden oplysninger om brugerens adfærd via såkaldte cookies – se afsnittet om Cookies under fanen Information og service.

DINE RETTIGHEDER

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til vidalaluu@outlook.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Henvendelse om berigtigelse rettes til vidalaluu@outlook.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os, se kontakt oplysninger nedenfor.

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00. 

SIKKERHED 

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

KONTAKTOPLYSNINGER

Vida La Kuu Aps er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder som beskrevet  kan du kontakte:

Vida La Luu Aps

Battrupvej 2

8310 Tranbjerg J

Danmark

Tlf. nr.: 31 62 89 49

E-mail: vidalaluu@outlook.dk

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

VERSIONER

Dette er version 1.1 af Vida La Luu´s persondatapolitik dateret den 20. maj 2018.