Handelsbetingelser

Hos Vida La Luu ApS, CVR. nr. 37134627, gælder alle de nedenstående salgs- og leveringsbetingelser for alle leverancer, i det tilfælde, at der ikke er indgået anden skriftlig aftale

Kontakt webshoppen på vidalaluu@outlook.dk eller på tlf. +45 3162 8949.

KØB OG BESTILLING.

Vidalaluu.dk bestræber sig hele tiden på, at have opdateret webshoppen.

Men skulle varen være udsolgt, vil bestillingstiden typisk ligge på 2-3 uger på danske brands(dog ikke møbler), og mellem 12-15 uger på udenlandske, alt efter hvilke varer, der er tale om. Har du spørgsmål eller forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 31628949 eller mail vidalaluu@outlook.dk.

Ifølge Købeloven har du altid 2 års reklamationsret, så hvis der opstår fejl eller mangler ved varen inden de 2 år er udløbet, kan du altid henvende dig til Vida La Luu på tlf. nr.: +45 31628949 eller pr. mail: vidalaluu@outlook.dk.

Reklamationsretten dækker naturligvis ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Vidalaluu.dk indenfor rimelig tid. Varen repareres, hvis muligt, og sendes retur hurtigst muligt. Såfremt varen ikke kan repareres, ombyttes den til samme vare, er dette ikke muligt overføres købesummen til din konto hurtigst muligt, vedlæg derfor dine bankoplysninger (registreringsnummer og kontonummer). HUSK at gemme din bon som er dit købs- og reklamationsbevis.

Vida La Luu afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Vida La Luu betaler ikke fragtomkostningerne ved reklamationer.

Reklamationer vedr. udstillingsvarer.

NB! Der modtages ingen reklamationer fremadrettet på udstillingsvare, da varen sælges langt under markedspris, og ikke nødvendigvis er en vare som ellers lagerføres hos Vida La Luu.

Bemærk at udstillingsvarerne, sælges som brugte produkter.

 

BETALING.

Alle priser er angivet i danske kroner. Priserne er ligeledes alle inkl. 25 % moms.

Du kan betale med følgende kort:

  • Dankort 
  • Visa Electron
  • Visa
  • Mastercard og Maestro
  • JCB
  • American Express
  • Union Pay

Enhver overførsel i betalingssystemet af kortdata fra kunden til ePay samt ePays lagring af sådanne data sker i krypteret form. ePay anvender i den forbindelse et SSL-certifikat udstedt af GlobalSign. Gyldigheden af SSL-certifikatet kan til enhver tid verificeres på ePays hjemmeside; www.ePay.dk.

FORTRYDELSESRET OG RETURRET

Fortrydelsesret og returret

Skulle du mod forventning, fortryde dit køb, skal du meddele dette til os senest 14 dage, efter du har modtaget din ordre, og ligeledes skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt det til os.

Ved returnering er du ansvarlig for varen, som skal være pakket forsvarligt ind og i original emballage. Du bærer risikoen for varen, indtil den er os i hænde.

Nogle varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, bl.a. møbler.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på, med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Er varen brugt udover hvad der er beskrevet ovenfor, anses varen for brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet tilbage af købssummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Dvs. du må prøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købssummen:

Hvis du fortryder dit køb, får du selvfølgelig det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købssummen.

Hvis du benytter fortrydelsesretten, refundere vi alle betalinger modtaget fra dig, vedr. ordren, herunder leveringsomkostninger, dog ikke ekstra omkostninger som følge af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Sammen med din meddelelse om, at ville benytte returretten, bedes du beskrive årsag, samt betalingsoplysninger, således købssummen, inkl. evt. dekort kan tilbagebetales.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Du skal ligeledes kunne dokumentere, at varen er afsendt, derfor anbefaler vi, at du sender som en forsikret postpakke med Post Danmark eller GLS.

Husk altid at gemme kvitteringen fra posthuset, så du kan dokumentere, at du har sendt varer retur til Vidalaluu.

 

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

Vida La Luu

Battrupvej 2

8310 Tranbjerg

 

Mrk. Returnering

Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private).