juli 14, 2015

0 kommentarer


Så har vi åbnet vores fysiske butik

Ny hjemmeside og nu også fysisk butik...   

Vi er rigtig stolte over endelig, at kunne slå dørerne op både i form af vores fysiske butik lige syd for Aarhus, men også vores nye webshop, som giver indblik i vores Vida La Luu univers.

Der er kommet mange nye lækre varer på webshoppen, som også er, at finde i butikken + alle møblerne som primært er butikssalg.... men vi stopper ikke her, for vi er dagligt på jagt efter nye fede, og også lidt anderledes mærker end de gængse til vores webshop.

Det betyder, at du både kan finde alle de gode nordiske mærker, som man kender, men du vil også altid kunne finde noget skævt og anderledes hos os, som ikke er til, at finde andre steder:-)

Vi glæder os til at betjene jer, og til at åbne vores nye univers for jer:-)

juli 12, 2015

0 kommentarer


Velkommen til Louise

 

Jeg er glad for, at kunne præsentere jer alle for en ny Louise i Vida La Luu. Vores nye skønne og talentfulde marketings ansvarlige Louise Vestergaard Jensen.                                                    I øjeblikket må vi arbejde lang distance, da hun er så heldig, at være i Sydney, men vi glæder os meget til hun er hjemme igen:) Det er skønt, at have fået en sparringspartner og endnu en kreativ sjæl i firmaet, som så endda også underbygger navnet Luu - for nu er vi 2 L(o)uise'r....                                                      Tag godt imod søde Louise...